Tilbake

På årets festival ønsker vi å rette mer oppmerksomhet til kunstneren bak kunsten og har laget et program med både workshops, aktiviteter og happenings for kunstnerne!

På lørdag møter alle kunstnere i utstillingen kl 09:00 for en «kunstnerkaffe» for å bli kjent med hverandre og kunsten, deretter blir det åpning av kunstutstillingen med vernissage kl 11:00. Utstillingen er i første etasje i Kimen Kulturhus, og er åpen for UKM’ere og andre kunst-entusiaster. Samme dag vil det bli en guided tour av utstillingen kl 15:30 med kuratoren.

Søndag vil det bli en portfolio-visning i utstillingen for kunstnerne fra kl 11-12. Gjerne ta med dere hjemmefra en fysisk portfolio med bilder av kunsten din (i et hefte med ark eller mappe f.eks.), eller lag denne under festivalen ved å printe ut bilder der. Tips: har du en kunstbruker på sosiale medier kan dere dele disse med hverandre.

Mandag blir det pop-up utstillinger av arbeidet laget på kunstworkshopene.

Kontaktperson: Fylkeslederen din. Pass på at du har telefonnummer til denne personen.

 OBS: Kunstutstillinga stenges (nedrigg) kl 18 mandag, og fylkeskontakter/reiseledere/kunstnere kommer og pakker ned kunsten fra kl. 19-21