Tilbake

Konferansierene har ansvaret for å lede de ulike showene, være maskoter, og reportere foran kamera. Utenom dette er du fri til å løpe rundt og sjekke ut alt det andre festivalen har å by på.

Dere får vite på forhånd hva som blir deres oppgave og hvem dere skal jobbe med. Hvis dere skal presentere show ønsker vi at dere setter dere godt inn i programmet, blir kjent med deltakerne DERE skal presentere, og øve sammen med din eventuelle makker.

Når dere kommer på festivalen skal vi også øve sammen, og gjennom hele helgen skal vi følge opp hverandre, støtte, heie og gi hverandre tilbakemeldinger.

Før hvert show vil det være en lydprøve du må delta på. I tillegg må du sette av tid til selve showet, samt en liten peptalk rett før og etter. Lørdag, søndag og mandag morgen blir det fellesmøte for alle konferansierer, der vi skal dele erfaringer og tips før dagens oppdrag. Alle konferansierer må ta med et antrekk som er typisk sitt hjemsted. Dette skal brukes på scenen.

Vi har to rom vi kan bruke på skolen der dere skal sove, og ett rom vi kan bruke på Kimen kulturhus. Fredag etter ankomst skal noen nesten rett på første show og derfor er det viktig at vi møtes ganske kjapt.

Fredag klokken 18 møtes vi derfor utenfor Ole Vig videregående, der dere skal bo. Sammen med de andre konferansierene og konferansiermentor, Dina Storvik, starter vi å øve til festivalens første show!