Tilbake

YES, endelig festival!

Nå er alle på plass i fantastiske Olavshallen, for tidenes UKM!

Foto forside: Julie Johnsen

Vi er 450 ungdommer som skal lage liv og røre her i Trondheim de neste dagene, og det kommer til å bli sykt gøy!

Du kan jo selvfølgelig gå gjennom hele programmet her, men hvis du ikke gidder, så har vi plukket ut noen av tingene vi synes er mest spennende i denne saken!

Alle forestillingene! 🎸

Foto: Sandra Victoria Eriksson

På forestillingene kan du se alt fra K-pop til indie rock og hallingdans. En god blanding av det du allerede kjenner, og ting som du aldri har sett før! Lurer du på hvem som opptrer når? Det kan du se på denne siden –> Oversikt

For en mer intim konsertopplevelse, kan du stikke på lunsjkonsert på ciabattascenen kl 11 hver dag.

Redesign-området! 🪡

Foto: Camilla Angelina Ostojić

På redesign-området i andre etasje kan du kjøpe klær, eller fikse de du allerede har!

Etter et ønske om å sette fokus på klesreparasjon, redesign, tekstil- og sømhåndtverk generelt, har vi skapt en arena hvor du som deltaker skal ha muligheten til å lære hvordan å ta vare på og reparere klær, hvordan lage klær selv eller hvordan lage nytt av gammelt.

Bra for miljøet, kult for deg 😎

Kunstutstillingen 🎨

Foto: Mina Lekang Eiterjord

Var det litt for mange folk på åpningen av kunstutstillingen, eller litt for kort tid på omvisning? Stikk en tur på K-U-K, og se på kunsten i ditt eget tempo! Adressen er Kjøpmannsgata 38. Det tar ca 2 minutter å gå fra festivalområdet.

Gamezone 🎮

Foto: Salomon Spikkeland

På Gamezone i andre etasje kan du spille masse forskjellige spill på Nintendo Switch, Playstation 5, Laptops, VR-briller, arcade og en egen racingsimulator!

Dette er perfekt uansett om du vil henge, eller konkurrere. Underveis i festivalen kan man være med på konkurranser som man kan melde seg på, eller kvalifisere seg til.