Tilbake

Jorunn Ek

Mitt navn er Jorunn og jeg er 18 år. Jeg vokste opp i Nordland, men flyttet til Innlandet for to år siden.

Mitt navn er Jorunn og jeg er 18 år. Jeg vokste opp i Nordland, men flyttet til Innlandet for to år siden. Jeg har alltid vært glad i å tegne, men innså ikke at jeg hadde et talent for det før på ungdomsskolen. Det går for det meste i portrett-tegninger bakerst i matteboka, men noen ganger sånn som med denne tegninga, får jeg plutselige ideer og bare setter meg ned og begynner. Folk spør meg ofte hvem de jeg tegner er, og jeg vet rett og slett ikke. De aller fleste tegningene mine er bare øyner i starten, helt til jeg legger til en nese, og til slutt blir det et ansikt. Det er litt som å bygge en person. Jeg har veldig lyst å holde på med tegning som et yrke i fremtiden, og har tenkt på litt forskjellig som for eksempel tattovør. 

Instagram: @_i_draw_2_

https://www.instagram.com/i_draw_2/