Tilbake

Velkommen til Trondheim 23.-27. juni!

Vi gleder oss enormt til å ta imot deg!

Årets festival vil foregå i Olavshallen i Trondheim sentrum, og her er litt av det du kan forvente:

Selvsagt har vi forestillinger i Olavshallen, der ungdom står på scena, er artistverter, fotografer og kjører flerkameraproduksjon, slik at slekt og venner som ikke har funnet veien til Trondheim kan se streaming.
Vi har en fantastisk utstilling på Kjøpmannsgata ung kunst, med masse program for alle, og noe forbeholdt våre 70 kunstdeltakere!

I år fokuserer vi ekstra på redesign, og samarbeider med Husflidslaget som vil lære bort håndtverk og Fretex som har pop-up store der ungdom kan kjøpe klær for en billig penge og lage sin egen festival merche. Ta også gjerne med deg plagg hjemmefra som du vil dekorere!

Redesignavdelinga henger sammen med Gamezone. Der er turneringer, konkurranser og lavterskelaktivitet for deg som er glad i Gaming.

Som en liten festival i festivalen bruker vi Cinemateket til å sy alle uttrykk sammen. I denne lille kinosalen har vi et bredt spekter av foredrag, filmvisninger, spillaktiviteter og Quiz.
I år har vi dessuten 50 ulike workshoper og aktivitetstilbud i ulike sjangre. Dette anbefaler vi at du kikker på nå frem mot festivalen, slik at du vet hva du har mest lyst til å være med på. Du kan delta på så mange du vil!

Velkommen til å vise oss det du har på hjertet; og gled deg til å se alt de andre har forberedt! Vær åpen, så får du kanskje noen nye venner for livet!