Tilbake

Sverdfekting

Søndag 25. juni kl 10:00-11:00 Oppmøte i sekretariatet kl 09:45!

STED: Oppmøte i sekretariatet kl 09:45!

TID: Søndag 25. juni kl 10:00-11:00

Lyst til å prøve sverdfekting uten å være redd for skader og vondt?

Trondheim Fantasiunion er en laiv-forening for nerder. Hva er så laiv? Levende rollespill, også kjent ved betegnelsen LARP! Fantasiunionen har hovedfokus på trygg kamp med polstrede våpen og gjerne i stilig rustning og kostymer.

Bli med på en liten workshop med oss! Først på klubbscena får dere se våre medlemmer slå seg løs og vise fram hvor artig og kult det kan være, deretter får de som har lyst lov til å prøve seg fram sammen med oss! Det vil vanke sverd og skjold, og kanskje noen andre spennende våpen? Alle er laget av skum og latex med glassfiberkjerne, og er absolutt trygt.

Etter seansen på klubbscena tar vi en liten pause, før vi setter kursen til redesignområdet i 2. etg i Olavshallen.

Der kan dere få se nærmere på kostymer og effekter vi har, og stille alle mulige slags spørsmål om hobbyen vår, foreningen, eller om det finnes andre slike foreninger rundtom i Norge (svaret er JA!) Ikke minst kan vi også komme med tips og triks til hvordan en kan lage kostymer slik som vi har.

Du kan bli med på en eller begge delene av workshopen, det bestemmer du selv!