Tilbake

Spillkino i Cinemateket

Søndag 25. juni kl 09:30-10:30 i Cinemateket

STED: Cinemateket

TID: Søndag 25. juni kl 09:30-10:30

I spillkino handler det alt om å gi en ekstra oppmerksomhet til selve kunsten et spill har å tilby. Hvert spill blir spilt live inne på Cinemateket, og deltakere kan både være tilskuer og en aktiv spiller. 

Multiplayer «karaoke» arrangeres inne på cinemateket, og skal være en tid ment for flerspill bare litt «piffet» opp. Konseptet er akkurat det samme som i en karaoke, man ønsker et multiplayer spill og spiller det 1v1, 2v2, 3v3 etc…. med andre deltakere. 

Sjarmen med spill-arrangement inne i en liten «kinosal» er at du og en gjeng andre UKMere kan møte og spille på et stort lerret, med skikkelig surround sound, noe som vil gjøre spillopplevelsen ulikt noe annet