Tilbake

Skriv gode sanger med Myrtoula

Mandag 26. juni kl 10:15-12:15. Oppmøte i Sekretariatet i Olavskvartalet

STED: Oppmøte i Sekretariatet i Olavskvartalet

TID: Mandag 26. juni kl 10:15-12:15

Under workshopen vil det bli rom for å vise frem og få tilbakemelding på sanger du selv har skrevet. Rommet vil ha et piano, men ta gjerne med gitar om det er det du vanligvis spiller på. Har du en innspilt demo, vil det også bli anledning for å spille opp denne. I tillegg kan du få bli med å skrive en sang fra scratch sammen med Myrtoula. 

Dette blir en workshop med lave skuldre og høyt potensiale! 

Myrtoula Røe fra Trondheim har skrevet sanger siden hun var 7 år, og jobber i dag for fullt med musikk. Hun hadde sin første opptreden under UKM da hun var 10 år gammel, og det ble starten på det musikalske eventyret.

Hittil har hun blant annet turnert med Jarle Bernhoft, vært demoartist under Trondheim Calling og spilt en rolle i musikalen Jesus Christ Superstar ved Trøndelag Teater. Myrtoula har også vært medvirkende som låtskriver og produsent i store suksesser både nasjonalt og internasjonalt. 

Velkommen ❤️