Tilbake

Hip-Hop med Tomas

Mandag 26. juni kl 09:30. Oppmøte i Sekretariatet

STED: Oppmøte i Sekretariatet

TID: Mandag 26. juni kl 09:30

Tomas Vikeland er daglig leder og eier av RAW Dance Studio. Han fant dansen i 2007, startet sin dansekarriere i 2008, ble danselærer på RAW Dance Studio i 2009, startet en frivillig organisasjon for street dance arrangementer i 2011 og tok over som eier og daglig leder for RAW Dance Studio i 2016. Han har siden starten jobbet beinhardt med å skape et inlkuderende dansemiljø for Street Dance i Trondheim. Han har en nysgjerrighet og en arbeidsvilje som er få forunt, og det synes i hva han har skapt nede i kjeller-lokalene til RDS i Olav Tryggvasons gate. Ikke bare er han dyktig på bygge inkluderende miljøer, han er også en ekstremt allsidig danser. Han har danset breaking, popping, locking, house, hip hop og vært innom en rekke andre stiler som salsa, wet coast swing, shuffling og pole dance. Før han startet sin dansekarriere var han turner, og Tomas er kjent for å holde spenstige timer med høy intensitet. Han har også et talent for å visualisere koreografier som skal filmatiseres, og har en helt unik evne til å få frem det beste i alle danserne som deltar, uavhengig av danseerfaring. Tomas kan være en mann av få ord, men han sier enormt mye gjennom dansen. I hans danseklasser er det virkelig rom for å utforske, undersøke og stille spørsmål ved alt fra universets opprinnelse til bevegelseskunst.