Tilbake

Flipflop’s poptrix – workshop!

Mandag 26. juni kl 09:30. OBS: Påmelding i sekretariatet!

STED: OBS: Påmelding i sekretariatet!

TID: Mandag 26. juni kl 09:30

Dette er en workshop for grupper på inntil 3 personer, altså rimelig eksklusivt! Det er fordi Flipflop skal kunne bruke tid på å gå i dybden på ditt produkt. Derfor må du melde deg på i forkant, og dette gjør du i sekretariatet.
Flipflop fra TØFL deler sine poptrix om både låtskriving og produksjon, og svarer på spørsmål du har, fra låtidé til utgivelse. Han prøver å beskrive hvorfor noen tekster både treffer mange, òg oppleves som meningsfulle. Han snakker også om akkorder, melodier, workflow, plugins og hva enn du lurer på!

Passer best for: Deg som har skrevet flere egne låter, og vil leve av musikk.

Ta med: datamaskin og en låt du vil vise. flipflop jobber primært i Logic, men det gjør ingen ting om du jobber i noe annet!