Tilbake

ARRANGØRTEAMET UKM-FESTIVALEN 2022

Det er snart 3(!) år siden sist, og endelig skal vi samles igjen! Vi er i full gang med å planlegge UKM-festivalen, som går av stabelen...

Det er snart 3(!) år siden sist, og endelig skal vi samles igjen! Vi er i full gang med å planlegge UKM-festivalen, som går av stabelen i Kimen Kulturhus i Stjørdal 24. juni. I år består arrangør teamet av festivallederne Magnus Larsen og Karoline Amb, sammen med en stab på 18 unge mennesker, med hjerter som brenner for kultur og ungdom! Den første helga i februar var gjengen på plass i Stjørdal for sin første felles planleggingshelg. Her har vi fått omvisning på Kimen Kulturhus, Ole Vig Vgs og i Stjørdal Sentrum, og sett hvilke muligheter som finnes i området. Vi gleder oss til sommer og en veldig etterlengtet festival!