Tilbake

De beste minnene fra årets festival!

Vi har spurt 10 deltagere hva den beste opplevelsen har vært på årets UKM-festival.

Vilja Stensrud (12) fra Oslo

-Det er masse forskjellig gøy, blant annet å se forestillingene. Workshopene er også morsomme. Beste er alle de nye folkene jeg har blitt kjent med, også å være på scena.

Gurkirat Singh (19) fra Oslo

-Fargepulveret var noe av det gøyeste jeg har vært med på under festivalen. Det var masse energi og god stemning. Noe av det beste med UKM er alle nye vennene jeg har fått.

Ida Marie Jacklin (16) fra Buskerud

-Det er litt vanskelig å velge, men det å sitte i bestemorkroken og bli kjent med nye folk må være noe av det gøyeste av UKM. Alle beste med UKM er å få nye venner.

Signe (10) og Markus (16) Flesnes fra Nord-Trøndelag

Det er artig å henge med venner og opptre på scena, sier Signe. Jeg ble kjent med en venn som heter Ragna, det er noe av det beste minnet fra UKM.

Signe forteller at hun er en av de yngste på UKM landsfestival. Dette er første året hun deltar på UKM.

Markus mener det å spille, treffe nye folk, skape et felleskap og god stemning er det beste på UKM.

-Det beste er å se alle kulturene og innslagene. Det er stor variasjoner, som klassisk og slampoesi.

Ingrid Angela Isaksen (19) fra Møre og Romsdal

Gøyeste jeg har gjort på UKM er å ha vært festivalutvikler. Det å gjøre en jobb for ungdommene, noe de får igjen for. Beste som har skjedd er alle nye vennskap jeg har fått. Jeg er veldig glad i folk, de triveligste og beste kvalitetsfolka finner du på UKM.

Fredrik Dagsvik (18) fra Troms

-Camp UKM, det er det gøyeste. Det var kjempeartig å finne på heiarop. Jeg liker å møte nye folk. Det er mange kule folk, som man har ting til felles med.

Gøran Angell Brattfjord (21) fra Finnmark

-Alt for mange moments til å finne på gøy hendelse. Beste som hende under festivalen var å springe fra salen også snublet jeg på scena. «Pure gold»

Mari Amundsen (21) fra Trøndelag

-Alt med UKM e bra. Felleskapet er noe av det beste på UKM. Alle er flink til å inkludere.

Erika Melhus (17) fra Buskerud

-Alt har vært gøy. Det å gå rundt og dumme seg ut, også blir jeg ikke flau over det. Det er en mulighet som vi får på UKM. Beste på UKM er folka i fra hele verden, nei mente Norge. Jeg er veldig glad i dialekter. UKM er dialekt-himmelen.