Tilbake

Tiårets frisyre!

Hva skal til for å vedlikeholde en hanekam?

Det har gått et rykte om Simen Anderson Nabben, bedre kjent som Bobby «krigsgris» fra trash-metal bandet Soldiers of Anarchy. Ryktet handler om hvor mye hårprodukter som trengs for at han skal få hanekammen sin til å stå. Det er på tide å finne ut av sannheten.

Hvis man ser på folk rundt seg, uansett hvor man er, så vil man mest sannsynlig ikke se så mange med hanekam. Det er ikke akkurat den mest brukte sveisen. Likevel er det noen få som lidenskapelig dyrker denne unike frisyren. Bobby er en av dem.

Bobby har hatt hanekam i nesten 10 år. Året han begynte med hanekam, var omkring 2008. Da var ikke håret like langt og han brukte lenger tid på å få den perfekt. Det gikk lettere og lettere med tiden som gikk, og i dag bruker han ikke mer enn 20 minutter. Han trenger derimot hjelp for å sette den opp bak, i tillegg til at han sover med den.

Sidelengs, naturligvis.

Det er mange som møter Bobby som lurer på hvor mye hårprodukter han må bruke for å få hanekammen til å stå.
Prosessen er omfattende. Først bruker han en type pudder som gjør håret lettere å jobbe med, før han begynner med hårspray. Hvor mye hårspray bruker han? *Trommevirvel*: 3/4 av boksen! Det er mye hårspray.

Hvor ofte han har hanekam er et kort, greit svar: Hver eneste dag. Bobby setter den opp én gang i uka, og fikser litt på den cirka hver dag, med den resterende hårsprayen.

Bobbys eksperttips om du vil skaffe deg hanekam selv er først og fremst å være forberedt på både blikk og spørsmål, og kanskje å måtte kjøpe én boks hårspray per uke.