Tilbake

Must haves på festival!

Hva er viktig og ha med seg, og hvorfor? Har du glemt noen av disse must haves?

Nå som det er festivaltid, er det noen ting man huske.

Powerbank – Er ladestasjonen full eller er du et sted uten stikkontakt? Frykt ikke! Ha med en fulladet powerbank, og du er good to go! Med en powerbank kan du lade hvor og når som helst.

Ørepropper – Kanskje litt sliten etter en lang dag på festival, da er det greit å kunne koble ut med litt musikk på ørene. Ørepropper er ofte et tegn på «Jeg trenger litt ro, ikke forstyrr meg.»

Drikkeflaske – Du må passe på så du ikke blir dehydrert! Unngå hodepine ved å drikke nok vann i løpet av en dag. Da du ankom ditt soverom i Stjørdalhallen, så du kanskje et bord fullt med vannflasker. Disse kan du bare ta!

Gode sko – Det blir en del gåing på festivalen. Frem og tilbake mellom Landsbyen og Kimen kulturhus, en tur på butikken, kanskje en gåtur rundt i Landsbyen med nye venner. Det kan være lurt med gode sko for å unngå såre bein.

Rask energi – Du blir servert fire måltider om dagen i løpet av festivalen, men når du jobber så mye og det skjer så mye rundt, kan det være lurt med noe rask energi. Iskaffe, en sjokolade, frukt, noe som gir deg energi!

Regnponcho – Orker du ikke å ta på jakke? Da er kanskje regnponcho tingen for deg! En poncho med hette du bare kan dra over det du har på, og du holder deg tørr!

Hårstrikk – Alltid greit med hårstrikk. Trenger du å få vekk håret fra ansiktet? Vil du bare sette opp håret på en fin måte? Da trenger du garantert en eller flere hårstrikker.

Behagelige klær – Når du skal bevege deg så mye, er det viktig med klær som er gode å ha på. Treningsbukse og hettegenser? Slengbukser og t-skjorte? Hva enn du er komfortabel med.